Thursday, April 15, 2010

BetoL Ke Teori ni??

Betol ke korang teori ni??? aku x paham, nape WOMEN=PROBLEMS..

hmmm.. ingat sume pompuan cmtu ke?? hmm. pendapat korang camne??

pelik2 je teori zaman sekarang ni. pakai math pn leh buktikan pompuan ni masalah kan.

tp bukan betol pn kan... kan3.. ntah pape je kan... hihhi.. kalu korang ad sebarang pendapat, juz kongsikan ye..

Wednesday, April 14, 2010

Kemalasan tahap Cipan!!


malas sgt!!! malas nk stdy.. hua3..
cam nk tido je cm baby2 ni.. cumel kan...
org kata baby tido 16 jam kan..
so, nk jd baby la... leh tido lame2..
hihihi.. syok nye kan... las2, sume keje x siap.. hahaha
baru padan muka.. perasan baby kan..hihi.
bgi la aku semangat nk stdy...hu3

Aku dan roommate~~

hai korang.. ri ni aku nk share la ckit gamba2 ku n rumate2 tsyg.. korang layan je la...~~

malam keliwon

smile =)

aku dan nisa...


aku, nurul and izy...

ni gamba preparation 4 chinese new year diner

ni gamba time chinese new year dinner


ni pn same...
ini la sdikit sbyak pengenalan ku kt korang2 sume.. pada yg da kenal, x pela... yg lum kenal+lum pernah bertntang mata, hihihi.. ni la mase nye..kte kenal2 kan..kan3!!

Segalanya Bermula di Sini~~

ni gamba time aku jd cheerleaders utk AUG

Ini adalah post aku yg 1st..dulu, aku pn ad jgk blog. Tp tak aktif pn.. Pemalas aku ni dengan benda2 camni..leceh.. hihii.. Sekarang free ckit, maklum lah da stat revision week.. next wek da exam.. kalu korang nk tw, aku ni student jurusan chemical engineering tapi specialized in teknologi gas.. Baru tahun 2(sem 4). Next sem da masuk thun 3..huhuhu. Rase da bosan sgt blaja, byangkan kite blaja dari umur 6 tahun, skrang da msuk 21 thun..x abih2 ag..hmm. Bile agak nye nk abih kan..


Aku ingat lagi, time skola rendah bile kwan2 suh tulis biodata dlm buku, kalu part impian kan, mesti aku tulis nk menjejak kaki ke menara gading dan menggenggam segulung ijazah. hihihi.. lawak kan..Tp bile da rase, lain plk jadi nye..hihii. aku tw, msti ad antara korang pn cmni gak kan..kan3?? hihihi.. angkat tangn sape yg satu geng ngn aku..hihihi


Penat jgk ye menaip ni.. kalu korang nk tw, aku paling3 malas nk menaip.. penah rumate aku tlong taipkan asgnmnt tuk aku..hihhi..pastu aku bg upah...hihhi..KOKTEL je.. 1.20 cen je..jdi la kan..sedap tw...hihihi.. da la.. penat plk..jumpe ag ye kwan2..muahahha.wslam..


Halwa Telinga